HalimJamhari

By: Halim Jamhari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 27-Mar-2009 14:12 Email | Share | | Bookmark
Report Bkt Tinggi.

 
 
 
View all 12 photos...
Lame da aku nak upload pic2 ni..ni adalah kesinambungan daripada pic B&W yang aku post tu ari..

Butir2 perjalanan
venue - Bkt Tinggi dekat Bentong (bkn betong ye rakan2)
date - 7/3/09
team - Kun Tet & Afiq the Indie..


Bertolak pagi...slps Subuh..sebaik sahaja aku habis mendengar kuliah subuh dan bersalam-salaman dengan para jemaah yang hadir..kuntet pun muncul..aku tanye die"wah! awal?" die jawab " ah biase ah..aku memang bangun awal" beliau berkate sambil menguis2 tahi mata yang masih terlekat di pipi..Dan dengan tidak semena2..Afiq muncul..Untuk pengetahuan..Afiq menganggotai sebuah kumpulan Indie dan beliau dikenali sebagai Afiq..the indie,,huahuahua...tapi benar..lagu hits beliau skrg skang meningkat naik di carta radio Putra fm yang bertajuk..Whatever U like~~~

Tibe-Tibe..........

~bersambung



~relaxing angsa...hahaha



~vanishing point..erm...point for perpective dwg??



~taman bungah!!



~oh..child-----man whore..hahhaha


Monday, 16-Mar-2009 15:13 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Raja dan Pasangannya

 
 
 
View all 17 photos...
Venue - Segamat, Johor
Date - 15 March 09


kat sini ade sikit gambar2 yg smpat aku ambik mase kenduri kawen raje baru2 ni..pergi pon dah lambat..janji n ijat kol 8 gerak dr kl, last2 kol 10..mmg janji melayu btol..last2 aku n kent..ops silap zulhelmi lepak kat kedai mamak dalm sejam lebih nunggu..

sampai umah raje dlm kul 0130..igt belom sanding..rupe2 nye dah abh..aih pelik tul schedule kawen ko ni raje..biasenye dlm kol 2 baru kompang2..ni dah abh makn da...huh..







Tuesday, 10-Mar-2009 16:34 Email | Share | | Bookmark
Black n White

oh-oh france..baguette..baguette
Silhouette..selulit. kuntet,,haha
the road not taken..
View all 5 photos...
Pic ref diambil pade sesi outing baru2 ni..
theme - black n white..testing2 sbb usya youtube camne nak black n white..last2 gune grayscale jugak..huh..baik aku xyah tgk..mende tu aku pon tau buat..so hasilnye adalah drpd pic warna tukar mode ke grayscale..ahh

~~note-b&w adalh labih bagus sekiranya pic tu underexsposed
















Wednesday, 25-Feb-2009 16:39 Email | Share | | Bookmark
FRSB

pic 1 n 2 nih hampir same
haa tgk! same kan cume compo jek len
aku tgk pic ni igt kuntet-tajuk:jalan menyimpang ke masjid..haha
View all 5 photos...
Venue - Fakulti Rekabentuk & Senibina UPM
Theme - Menggapai Kenangan Silam--acecececeh..ayat hahah..boleh wat lagu ni..
Tarikh - Entah x igt tp taun ni ah
Penerangan- Ari tu mmg cadang saje nak p FRSB ni..pk katne nak shoot dah abeh byk mase..ditambah lagi dgn tibe2 ade plak mamat India(foreign student) dtg tibe2 borak psl IBS n aku..haha..waddehel..so abeh mase lg kat situ..hasil ade ah 4,5 pic yg aku amik....
aish..ask ade jek mende xkene..dem


Hasil2 yg dibesarkan-

1-silhouette masjid Upm-xnpk sgt sbb jauh



2-FRSB night view yg sebenar




Wednesday, 11-Feb-2009 14:03 Email | Share | | Bookmark
Selamat Tinggal Hassan

which one wider??the pic/lbg idung put??haha
ini kuntet-bekas roomate yg menyesatkan
pic ni kuntet tgkp..xclear..haha..ila..ila
View all 9 photos...
Sabtu, 7 Feb 09-Rawang-Majlis perpisahan yg dibuat Hassan di rumahnye sebelom beliau beranggkat ke OZ..dan malang sekali..bateri kamera talah kehabisan..so ade skerat due gamba yg smpt di ambil..




ini kuntet-die yg ajar aku besorkan gambo..


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net